Over Wizards

Wie

Wij zijn begonnen als twee computerliefhebbers die van onze hobby ons beroep hebben gemaakt. In oktober 2005 richtten we Wizards op om enkele weken later al onze winkel te openen.

Aanvankelijk waren we enkel ’s avonds geopend vermits we overdag onze ‘gewone’ job nog hadden. Maar begin 2007 hebben we de knoop doorgehakt en gaan we er volledig voor. 

De winkel in de Dorpstraat is te klein geworden en op 4 oktober 2008 zijn we verhuisd naar de Turcksinstraat 47, rechtover het kerkhof.

 

Wat

Loopt je computer niet meer zo vlot, om niet te zeggen kreupel? Elke computer heeft op tijd en stond een onderhoud nodig. Wij geven je PC een tweede leven, met of zonder vervanging van hardware.

Laat je PC het volledig afweten? Wij zoeken de oorzaak en maken een bestek op. Op zoek naar een nieuw systeem? Wij helpen je bij de keuze van nieuwe apparatuur, rekening houdend met je behoefte en budget.

Maar niet alleen voor computers en laptops kan je bij ons terecht. Ook voor losse onderdelen en randapparatuur geven we je graag onze beste prijs.

Geraak je zelf niet tot bij ons? Wij leveren en plaatsen ook aan huis. Zelfs herstellingen doen wij indien gewenst en in de mate van het mogelijke bij jou thuis.

Meerdere computers in huis maar nog geen netwerk? Wij configureren jouw thuisnetwerk en beveiligen het als het draadloos is.

 

Waar

Onze winkel is gelegen in de Turcksinstraat 47, 1830 Machelen.

Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 02/305.35.99.

Elektronische post kan je sturen naar info@wizards.be.

 

Wanneer

Onze winkel is open van maandag t/m vrijdag van 9.30u tot 17.30u. Op zaterdag zijn we enkel op afspraak beschikbaar.

 

Voor wie

Wij richten onze activiteiten vooral op particulieren en kleine KMO's. Maar ook verenigingen, scholen en overheidsinstellingen helpen wij graag verder.